De aller-allerlaatste keer

Op  8 april 2023 komt de Tsjechische kapel Túfaranka voor de aller-allerlaatse keer  naar Overloon. 

Vorig jaar was met name de onzekere situatie omtrent de oorlog in Oekraïne een belangrijke factor om van de komst van deze bekende Tsjechische kapel af te zien. Bovendien veroorzaakte de energiecrisis een zodanige stijging van de kosten, dat het uiteindelijk niet verantwoord was om Túfaranka in Overloon op te laten treden. Wij verwachten dat de kosten van bus en brandstof zodanig hoog blijven en wij constateren dat de aantallen van belangstellende bezoekers steeds verder afnemen.

Toch doen we het dit jaar wel!!!

Hoewel de situatie op dit moment nog niet veel beter is zal Túfaranka dit jaar toch in Overloon optreden. Maar het is echt de aller-allerlaatse keer dat Túfaranka naar  Overloon komt. 
Voor u als bezoeker dus ook de laatste kans om een optreden van Túfaranka in Overloon bij te wonen.

Freunde Echo zal deze avond om 19.30 uur het programma openen. Om 21.00 uur zal Túfaranka het daarna overnemen.

Er zijn 300 zitplaatsen beschikbaar, en daarnaast een beperkt aantal staanplaatsen. Wilt u van een plaats verzekerd zijn dan dient u tijdig een kaartje te reserveren. 
Dit gaat heel eenvoudig door boven in de menubalk te kliken op "paaszaterdag 2023".

In de voorverkoop bedraagt de entree € 17,50. Koopt u een kaartje aan de kassa dan is de prijs € 20,00.  Zaal is open vanaf 18.30 uur. 

Voor verdere informatie en reserveringen kunt u ook telefonisch contact opnemen met John Jacobs, telefoon 0478-641 516 of u stuurt een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het optreden vindt plaats in gemeenschapshuis de pit aan het 14 Oktoberplein nr. 2 te Overloon.